nieuws

Zeeuws H&G neemt belang in provinciegenoot Expert

Archief

H&G Financieel Adviesbureau in Terneuzen, met bijkantoren in Ossendrecht, Arnemuiden en Domburg, neemt per 1 januari een meerderheidsbelang van 51% in streekgenoot Expert Financiële Diensten uit Goes. Hierdoor ontstaat een combinatie met een provisieomzet van € 1,75 mln en circa 8.000 relaties.

Zeeuws H&G neemt belang in provinciegenoot Expert

De medewerkers van Expert, inclusief directeur Cees de Jong, treden allemaal in dienst van H&G, dat overigens per1 januari H&G Financieel Adviesgroep gaat heten. Het totale personeelsbestand komt dan op 14 (uitgedrukt in fte). Directeur Stephan Hirdes meldt na "een van de beste jaren ooit" voor zijn bedrijf op zoek te zijn naar verdere expansie. "Binnen zo'n grotere combinatie heb je ook veel meer mogelijkheden voor stroomlijning van de administratie, compliance en kwaliteitsborging. Recentelijk zijn we helemaal gescreend door de AFM met mooie uitkomsten. Dat is een prima basis om verder te groeien."

Reageer op dit artikel