nieuws

Van den Akker directeur bij Hypotrust

Archief

Hypotheekbedrijf Hypotrust heeft Michel van den Akker (44) per 1 januari benoemd tot directeur. Hij was van 2008 tot afgelopen zomer algemeen directeur bij Paerel Leven en daarvoor onder meer lange tijd werkzaam voor AXA.

Van den Akker directeur bij Hypotrust

Hypotrust mikt op verdere groei in de hypotheekmarkt. "Op het gebied van distributie is er het afgelopen jaar wisselend beleid gevoerd. Onze distributiepartners moeten in Hypotrust een betrouwbare aanbieder herkennen en ik sta voor de uitdaging om vorm en leiding te gaan geven aan een nieuw marketing- en salesteam", aldus Van den Akker, die Mirjam Halverhout opvolgt als eindverantwoordelijke voor Hypotrust. Halverhout is commercieel directeur bij moederbedrijf Quion Groep, dat onder de Blauwtrust-groep valt.
Hypotrust koos er begin dit jaar voor om alleen nog via serviceproviders met het intermediair zaken te doen, maar die maatregel werd later weer teruggedraaid vanwege vraag vanuit het intermediair en "veranderende marktomstandigheden".

Reageer op dit artikel