nieuws

Mei Li Vos opent aov-site voor ondernemers

Archief

Ondernemers en zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) die op zoek zijn naar onafhankelijke informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, kunnen vanaf vandaag de website www.verzekerenvoorzelfstandigen.nl raadplegen. De site is een gezamenlijk initiatief van het Verbond van Verzekeraars, de Kamers van Koophandel, het Platform Zelfstandige Ondernemers en FNV Zelfstandigen.

Mei Li Vos opent aov-site voor ondernemers

De website is officieel geopend door Mei Li Vos, voormalig PvdA-Kamerlid en één van oprichters van de vakbond AVV en nu zelf zzp'er. "Deze site maakt ondernemers wegwijs in verzekeringsland. Met name arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn soms moeilijk te doorgronden", aldus Vos.
De site biedt antwoord op vragen als: is het wel nodig je te verzekeren, wat kost dat, waar moet je op letten, welke vorm past het best bij mij en wat te doen bij wijziging van de situatie? Uit eerder onderzoek is een grote informatiebehoefte gebleken onder startende ondernemers over het risico op arbeidsongeschiktheid. Ongeveer de helft van zelfstandige ondernemers heeft een aov.

Reageer op dit artikel