nieuws

Kuiper verlaat Noordeloos Groep

Archief

Kuiper Verzekeringen (Heerenveen) is uit de Noordeloos Groep gestapt. “Bij nadere beoordeling bleken er toch te grote verschillen te bestaan tussen de diverse doelgroepen van onze kantoren”, zegt bestuursvoorzitter Kees Boer van dit landelijk werkend samenwerkingsverband van zelfstandige volmachtkantoren. “Vandaar dat in goed overleg is besloten om uit elkaar te gaan.”

Kuiper verlaat Noordeloos Groep

"De meeste kantoren van onze groep zijn druk aan het bouwen in het zakelijke segment met producten als employee benefits en pensioenverzekeringen", aldus Boer. "Bij Kuiper leeft die ambitie ook, maar zij richten zich vooralsnog vooral op het verzekeren van jachten en alles wat daarbij hoort."
Om de samenwerking verder te professionaliseren heeft de Noordeloos Groep  per 1 december in de persoon van René Carlier(foto) een nieuwe manager aangetrokken. Carlier was manager Business Services binnen het ICT-bedrijf van Reaal. Eerder werkte hij  als directeur Leven bij Winterthur en was in die functie nauw betrokken bij de fusie van deze verzekeraar met AXA en Reaal.
De Noordeloos Groep telt nu elf volmachtkantoren. In 2009 hadden de leden een gezamenlijk omzetvolume van € 54 mln.

Reageer op dit artikel