nieuws

Ex-vennoot assurantiekantoor beschuldigd van malversaties

Archief

Een ruzie tussen voormalige vennoten van het Amsterdamse verzekeringskantoor Merkelbag & Co dreigt volledig uit de hand te lopen doordat een ex-vennoot beschuldigd wordt van malversaties en het wegkapen van klanten. De advocaat van de ex-vennoot spreekt echter van loze verdachtmakingen: „Er is nog geen spatje bewijs.” Aldus De Telegraaf vandaag.

Ex-vennoot assurantiekantoor beschuldigd van malversaties

De beschuldigingen aan het adres van de ex-vennoot die het bedrijf Merkelbag & Co vorig jaar verliet na ‘ernstige problemen’, liegen er niet om. Volgens de huidige eigenaren was de bewuste vennoot afgelopen jaren verantwoordelijk voor boekhoudkundige onregelmatigheden bij het assurantiekantoor en zou deze ook nog eens verzekeringspremies van klanten, bedoeld voor verzekeraars, naar de eigen bankrekening hebben overgemaakt in verband met privéproblemen. Daarnaast zag de ex-vennoot volgens Merkelbag & Co kans een enorme schuldpositie op te bouwen ten laste van het verzekeringsbedrijf. Dit alles valt op te maken uit processtukken, ingezien door De Telegraaf.

(De Telegraaf, pag. 25)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Huisartsen gaan patient inlichten over kwaliteit zorgverzekeraar
(Het Financieele Dagblad, pag. 3)

Reageer op dit artikel