nieuws

ASR eerste gebruiker van nieuwe platform voor adviesfacturen

Archief

EDR Works in Den Haag heeft een online platform voor het faciliteren en financieren van adviesfacturen in gebruik genomen. Dit Intermediair Facturatie Platform (IFP) verzorgt automatisch facturatie, herinnering, aanmaning, sommatie en incasso. ASR is hiervan de eerste gebruiker.

ASR eerste gebruiker van nieuwe platform voor adviesfacturen

De accountmanagers van dit bedrijf worden geïnformeerd, zodat die de werking van het platform op hun beurt kunnen uitleggen aan de intermediairs van ASR.
Het IFP-platform richt zich vooral op het assurantie-intermediair. Dat krijgt de mogelijkheid om facturen te laten vervaardigen, waarna de behandeling, zoals het debiteurenbeheer, de inning van de vorderingen en eventueel de incasso wordt verzorgd. Koppeling met bestaande polisadministratiesystmen behoort ook tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel