nieuws

Zorgpolissen Avéro op Meetingpoint

Archief

De ziektekostenverzekeringen van Avéro Achmea kunnen nu ook worden gesloten via Mp4all, het transactieplatform van Meetingpoint. Ook de doorlopende reisverzekering ‘Vrij op Reis’ en de ‘Goed op Weg’-autopolis uit het Compleet bij Elkaar Pakket kunnen door het intermediair online worden gesloten.

Zorgpolissen Avéro op Meetingpoint

In januari wordt de collectieve aov 'Inkomen op Peil' eveneens beschikbaar gemaakt via Mp4all. Avéro pleit voor één platform waarop alle digitale transacties kunnen plaatsvinden. "Een digitale site om te offreren en polissen aan te vragen, dus nog maar één keer inloggen in het systeem. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud, dat is wat ons intermediair belangrijk vindt", aldus directeur Markt & Distributie Rob ter Mors.

Reageer op dit artikel