nieuws

Zorg en Zekerheid risicodrager voor AZVZ-polissen

Archief

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid in Leiden wordt per 1 januari risicodrager  voor circa 7.000 verzekerden van het Amsterdamse AZVZ, het voormalige Algemeen Ziekenfonds voor Zeelieden.

Zorg en Zekerheid risicodrager voor AZVZ-polissen

AZVZ zal daarbij blijven functioneren als onze frontoffice", aldus voorzitter Ton van Houten (foto links) van de raad van bestuur van Zorg en Zekerheid, die de samenwerkingsovereenkomst ondertekende in gezelschap van directeur Gerard Stark van AZVZ (rechts). 
Beide maatschappijen werkten al sinds 2005 samen onder de noemer De Maritieme Maatschappij waarbij zorgverzekeringen werden aangeboden voor zeevarenden of mensen die in die sector hebben gewerkt. Ook na 1 januari worden de polissen geleverd onder het label AZVZ.
Zorg en Zekerheid heeft ruim 390.000 verzekerden. 
 

Reageer op dit artikel