nieuws

National Academic wordt hoofdsponsor Cameretten 2010

Archief

Verzekeraar National Academic is de nieuwe hoofdsponsor geworden van Cameretten 2010, Nederlands grootste cabaretfestival. De sponsoring is tot stand gekomen op initiatief van directeur Laurens Geysendorpher. "De aard van de bezoekers sluit perfect aan bij onze doelgroep. Bovendien ondersteunen wij nieuw talent van harte. We kunnen hiermee onze culturele betrokkenheid goed tonen en laten zien dat we meer doen dan verzekeren alleen", zegt Geysendorpher.

 

Ook in de 45e editie van Cameretten draait het voor de aanstormende cabaretiers om het winnen van de prestigieuze Camerettenprijzen en de finalistentournee. Veel cabaretiers hebben hun bekendheid aan Cameretten te danken, zoals Brigitte Kaandorp, Herman Finkers, Hans Liberg, Paul de Leeuw, Theo Maassen, Hans Teeuwen, Bert Visscher en Marc-Marie Huijbregts.

 

National Academic maakt door het hoofdsponsorschap ook gebruik van de mogelijkheid om een aantal intermediaire relaties te bedanken voor hun inzet.

 

Cameretten speelt zich af in Rotterdam. Van 24 tot en met 26 november zijn de halve finales in het Oude Luxor Theater. Op zaterdag 27 november vindt hier de finale plaats.

 

Reageer op dit artikel