nieuws

De Pensioengroep failliet verklaard

Archief

De rechtbank in Zwolle heeft de besloten vennootschap Schepers Financieel Advies failliet verklaard. Het bedrijf handelde onder de naam De Pensioengroep. Eerder dit jaar werd de schade- en zorgportefeuille verkocht aan Baksteen & Pul in Epe.

De Pensioengroep failliet verklaard

De omslag van een allround assurantiekantoor Schepers/Bultman naar De Pensioengroep is dus niet gelukt. Leon Frans en aandeelhouder Ron Schepers wilden zich met De Pensioengroep gaan richten op de ondersteuning van accountants- en advocatenkantoren. Klanten werden provisieloos geadviseerd over financiële producten: uurtarieven en een vast bedrag per aangevraagde polis moesten voor de verdiensten zorgen. Het kantoor telde drie werknemers. Verzekeraars waarmee werd gewerkt, waren Allianz, Cardif, Klaverblad, NN, DAS en Europeesche.

Reageer op dit artikel