nieuws

Academica komt met prijsvechterslabel

Archief

Volmachtbedrijf Academica uit Dordrecht heeft het label Promovendum gelanceerd, dat claimt de scherpste zorgpremie te bieden voor 2011. De basispolis kost € 89,90 per maand bij de nieuwkomer, die ook andere schadeverzekeringen biedt.

Academica komt met prijsvechterslabel

"We gaan naar het jaar 2011, maar hebben onze premie teruggebracht naar het gemiddelde niveau van het jaar 2009", zegt directeur Barthold Jongejan. Promovendum richt zich op hoger opgeleiden en middelbaar en hoger personeel. Behalve de basisverzekering kunnen vier aanvullende en vier tandartspolissen worden gesloten.
Promovendum stunt ook met schadepremies. "Wie deze verzekeringen bij ons onderbrengt, gaat in drie jaar tijd 25% minder premie betalen dan bij de huidige verzekeraar. Dit geldt voor de auto-, woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, reis-, en annuleringsverzekering." Dat is volgens Jongejan uniek. "Door de ervaring die wij hebben, weten we dat deze premie haalbaar is."

Reageer op dit artikel