nieuws

Verzekeraars morrelen aan plafond voor bonussen; bonden zijn boos

Archief

Bondgenoten heeft woedend gereageerd op bonusplannen van Aegon en ING. Deze twee verzekeraars wensen zich niet bij voorbaat te houden aan een vrijwillige code voor de verzekeringsbranche voor een bonusplafond van een jaarsalaris.

Verzekeraars morrelen aan plafond voor bonussen; bonden zijn boos

Bondgenoten heeft woedend gereageerd op bonusplannen van Aegon en ING. Deze twee verzekeraars wensen zich niet bij voorbaat te houden aan een vrijwillige code voor de verzekeringsbranche voor een bonusplafond van een jaarsalaris.
‘Met ING hebben we duidelijke afspraken gemaakt over de beloningsstructuur’, zegt bestuurder Fred Polhout van de FNV. ‘Deze afspraken worden voor de verzekeringstak eenzijdig opgezegd. Dit zal consequenties hebben voor het cao-overleg.’ FNV-bestuurder Willem Jan Boot noemt het standpunt van Aegon ‘laakbaar’.
(Volkskrant, pag. 20) 
 
Irritaties in Kamer over bonusbeleid bij Aegon en ING
(Het Financieele Dagblad, pag. 3)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
ZZP'er onverzekerd voor zorg
(Het Financieele Dagblad, pag. 3)
 
Ziekenhuis eist excuus van verzekeraar CZ
(Het Financieele Dagblad, pag. 4)
 
Opnieuw onderzoek bestuur DSB
(Het Financieele Dagblad, pag. 1 en 11)

Reageer op dit artikel