nieuws

Tink gaat verder als We/Assist

Archief

Serviceprovider

 

breidt uit met

 

formule UwPlus

 

Serviceprovider Tink heeft zijn naam gewijzigd in We/Assist. Om nieuwe kantoren te interesseren, houdt de vernieuwde inkoopfomule tot eind dit jaar een actie. Verder komt het bedrijf over enkele weken met de franchiseformule UwPlus.

 

Tijdens de actie betalen kantoren maandelijks een bijdrage van _ 650. "Daarvoor kunnen ze onbeperkt offertes aanvragen", zegt Michiel Buytendijk, die Tink deze zomer samen met Paul Hillert overnam van oprichter Sander Franken. Er zijn 205 intermediairbedrijven bij de formule aangesloten.

 

Buytendijk verwacht dat er nog een handvol serviceproviders zal overblijven. "De wereld is heel klein geworden en die zal niet meer gaan groeien. De marge bij de tussenpersoon en de midofficebedrijven is verdwenen. Iedereen moet het doen met minder geld, dus zal er gezamenlijk iets neergezet moeten worden om zonder geld toch de consument te kunnen bereiken."

 

Met UwPlus, de softfranchiseformule die over enkele weken actief wordt, gaat Buytendijk onder meer labelproducten leveren die het intermediair onder eigen naam kan verkopen. UwPlus is volgens Buytendijk een qua kosten ‘uitgeklede formule’. "Maar qua invulling is het een zeer brede formule, die onder meer zelf gratis leads gaat genereren met de nieuwste communicatietechnieken." Met UwPlus worden in eerste instantie zo’n 35.000 klanten bediend uit portefeuilles van banken die door We/Assist worden beheerd. "Aansluiting bij de franchiseformule is alleen mogelijk als je alle WFT-diploma’s hebt", zegt Buytendijk. "We willen alle kortingen gaan doorgeven aan het intermediair. Dat moet de producten zo scherp mogelijk kunnen gaan verkopen."

 

Reageer op dit artikel