nieuws

SNS Reaal breidt banksparen uit met uitgestelde lijfrente

Archief

De SNS Reaal-labels Reaal, SNS Bank en SNS Regio Bank breiden hun assortiment bankspaarproducten deze week uit met een uitgestelde lijfrente. Het concern is naar eigen zeggen de eerste met een uitgestelde lijfrentevariant van banksparen.

SNS Reaal breidt banksparen uit met uitgestelde lijfrente

Enkele aanbieders hebben al wel een direct ingaande lijfrente-versie van hun bankspaarproduct, maar een opbouwvariant was tot nu toe niet beschikbaar. Het rentepercentage blijft gedurende de looptijd van het product gelijk. "Belangrijk voordeel hiervan is dat het maandelijkse (bruto)uitkeringsbedrag direct kan worden bepaald. Ander voordeel is dat de klant – binnen de fiscale regels – tot twee maanden voor de eerste uitkering de ingangsdatum en daarmee de hoogte van de maandelijkse uitkering zelf kan aanpassen", aldus SNS Reaal. 

Het nieuwe product zal bij Reaal worden verkocht onder de naam Uitgestelde LijfrenteRekening; SNS Bank en SNS Regio Bank kiezen voor Uitgesteld Lijfrentenieren.

Reageer op dit artikel