nieuws

Nu ook online claimen bij Waarborgfonds

Archief

Nu ook online claimen bij Waarborgfonds

Particulieren kunnen hun parkeerclaim nu ook online indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Verzekeraars, overheden en nutsbedrijven moeten nog even geduld hebben, maar ook zij kunnen in de nabije toekomst van deze mogelijkheid gebruik gaan maken.

Gebruikers met een claim hoeven slechts hun burgerservicenummer (BSN) en hun kenteken op de site in te voeren, waarna alle gegevens automatisch worden ingevuld. "Daarna beantwoordt de klant een paar eenvoudige vragen en vult hij een verklaring in. Ook getuigen bij het ongeval kunnen hun verklaring direct toevoegen, maar dat kan ook vanaf een andere locatie en/of een ander moment", aldus het Waarborgfonds, dat deze mogelijkheid ziet als een eerste stap in de verbetering van de dienstverlening via het web.

Reageer op dit artikel