nieuws

Nieuwe directeur bij FFP

Archief

Marjan van Kasteren (42) is de nieuwe directeur van de Vereniging FFP, de beroepsorganisatie van financieel planners. Zij volgt John Bruijne op, die de functie sinds juli vorig jaar combineerde met zijn bestuursfunctie bij de vereniging. Bruijne blijft nog wel aan als bestuurslid.

Nieuwe directeur bij FFP

Van Kasteren werkte tussen 1997 en 2008 bij Delta Lloyd, laatstelijk als directielid bij het levenbedrijf, en was daarna directeur van het Belgische uitzendbureau Start People. Het vergroten van de naamsbekendheid van FFP is één van haar doelen. "Het meer zichtbaar maken van de toegevoegde waarde van een financieel planner voor consumenten zal een speerpunt zijn in mijn werkzaamheden. Ik verwacht ook veel van het hernieuwen en opbouwen van persoonlijke contacten met de leden." Van Kasteren gaat zich verder bezighouden met de externe belangenbehartiging en profilering van de vereniging bij belangenorganisaties en de overheid.
Voorzitter van de 3.250 leden tellende vereniging is Henk Duthler.

Reageer op dit artikel