nieuws

Freo maakt lenen ‘gewoonste zaak van de wereld’

Archief

Online kredietverstrekker Freo (De Lage Landen) gaat het over een andere boeg gooien. Behalve een nieuw logo en een nieuwe site hanteert het Rabo-kredietlabel een nieuwe filosofie, die moet helpen het imago van lenen te verbeteren. Nieuwe slagzin is ‘Gewoon over lenen’.

Freo maakt lenen ‘gewoonste zaak van de wereld’

Eenvoud, openheid en wederkerigheid zijn de kernbegrippen in de nieuwe lijn. "Door verschuivingen in de leenmarkt heeft het imago van de leenbranche een flinke klap gekregen. Begrijpelijk maar jammer, want lenen is al zo oud als de mensheid. Wij vinden lenen de gewoonste zaak van de wereld, daarom moet het ook niet onnodig moeilijk gemaakt worden voor klanten die een lening probleemloos kunnen dragen."
Freo zegt strikte normen te hanteren voor het maximaal verantwoorde leenbedrag. Wel worden klanten terzijde gestaan bij betalingsproblemen. Doelstelling is verder om bij de scherpste aanbieders te horen.

Reageer op dit artikel