nieuws

Axent denkt ook aan overlijdensrisicoverzekering

Archief

Uitvaartverzekeraar Axent wil naast uitvaartpolissen in de vorm van kapitaalverzekeringen op termijn ook een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering gaan aanbieden. Axent, ontstaan uit het voormalige Aegon Nabestaandenzorg, heeft de contacten vernieuwd met de 3.500 tussenpersonen van dit bedrijf.

Axent denkt ook aan overlijdensrisicoverzekering

"Het grootste deel van die adviseurs heeft inmiddels aangegeven met ons door te willen", aldus directeur Hans Croes van Axent (foto).
Volgens hem zijn duidelijkheid en flexibiliteit in het product sterk toegenomen door onder meer een provisieschuif en de mogelijkheid voor de adviseur om via de portal direct mutaties te kunnen doorvoeren. De Groningse verzekeraar wil op korte termijn de uitvaartproducten ook in volmacht aanbieden en is daarover met diverse partijen in gesprek.
Axent is met € 70 mln premie-inkomsten, 2,4 mln polissen en circa € 3 mld verzekerd kapitaal de op twee na grootste uitvaartverzekeraar.

Reageer op dit artikel