nieuws

Besuijen stapt op bij Woontrust

Archief

Besuijen stapt op bij Woontrust

Peter Besuijen heeft, met ingang van 5 juli, zijn functie als algemeen directeur van Woontrust neergelegd. Hij bekleedde deze functie sinds juni 2009. Besuijen wenst niet in te gaan op reden voor zijn vertrek.

Een woordvoerder van Woontrust laat weten dat "de recente ontwikkelingen rondom Woontrust" hebben geleid tot de beslissing van Besuijen. WoonTrust is een dochteronderneming van de Quion Groep, dat onderdeel is van de Blauwtrust Groep. Na de overname van Inbiznis wordt WoonTrust als zelfstandige dochter van de Blauwtrust Groep gepositioneerd.
Volgens Kees Engel, directievoorzitter van Quion Groep en aandeelhouder van Woontrust, heeft Besuijen de afgelopen zestien jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming en ontwikkeling van Hypotrust, Quion en Woontrust.

Reageer op dit artikel