nieuws

Weer nieuwe vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

Archief

Met 123basisverzekering.nl en 123zorgverzekering.nl introduceert Scanwork een nieuwe vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Vorige week was het de beurt aan assurantiekantoor SEZ om een vergelijker voor zorgverzekeringen te introduceren: Kiesgoed.nl.

Weer nieuwe vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

De site is onderdeel van Zorgplanet.nl. Volgens de initiatiefnemers zijn de vergelijkingsresultaten daarmee "wetenschappelijk te onderbouwen en is de consument verzekerd van gedegen, onafhankelijk en kosteloos advies". Door vergelijking van de zorgverzekeraars op basis van premie, voorwaarden en dekking krijgt de consument direct inzicht en wordt de keuze om eventueel over te stappen eenvoudiger.
Op de website kunnen verzekerden ook hun medicijnpakket invoeren, waarna het systeem berekent welke verzekeraar de beste medicijndekking geeft zowel voor basisverzekering als aanvullende verzekering.

Reageer op dit artikel