nieuws

Van Bruggen gaat GoedIdee Nabestaandenpolis aanbieden

Archief

De ruim vijftig kantoren die zijn aangesloten bij de Van Bruggen Adviesgroep gaan de GoedIdee Nabestaandenverzekering in hun pakket opnemen. Het voordeel van deze verzekering is dat deze ook als nettovariant is te adviseren, stelt de Van Bruggengroep.

Van Bruggen gaat GoedIdee Nabestaandenpolis aanbieden

De polis is ontwikkeld door Jan Donselaar van Dazure, die er dit jaar een Gouden Schild mee won. Dazure claimt dat dit de eerste overlijdensrisicoverzekering is waarbij niet alleen de nieuwe, maar ook de bestaande klant kan profiteren van toekomstige tussentijdse premieverlagingen. Dit door de te veel betaalde premie in een premiedepot te stoppen, dat wordt uitgekeerd bij het vroegtijdig beëindigen van de polis of bij einde looptijd.
Foto: Frank van den Elzen van de Van Bruggen Adviesgroep (midden) en Jan Donselaar  (Dazure) bezegelen het contract met een handdruk. Links: Odette Bakker (Dazure).    

Reageer op dit artikel