nieuws

Expiratiedesk lanceert vergelijkingssite met nettotarieven

Archief

De Expiratiedesk claimt met 123lijfrente.nl de eerste vergelijkingssite te lanceren die direct ingaande lijfrentes berekent op basis van 0% provisie. Vanaf vandaag kunnen consumenten via de site een DIL-vergelijking maken tegen nettotarieven.

Expiratiedesk lanceert vergelijkingssite met nettotarieven

Volgens directeur Ferdinand van der Boog biedt zijn site "maximale opbrengst tegen minimale kosten". Doelstelling is om "de hoogste opbrengst te koppelen aan een vakkundig advies en een volledig transparante vergoeding". Op de website staat te lezen dat 123lijfrente.nl in meer dan 80% van de gevallen de hoogste uitkomst biedt.

Nadat de klant een online berekening heeft gemaakt, kan hij een offerte opvragen. Binnen vier uur wordt de klant teruggebeld door een samenwerkende adviseur. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken en de hoogte en de vorm van de vergoeding vastgesteld. De vergelijkingssite is onderdeel van De Expiratiedesk Nederland, die met 160 tussenpersonen samenwerkt.

Reageer op dit artikel