nieuws

Starters

Archief

V.C.M. Credit Management (Vaassen)

 

Erik Visser (39) richt zich met V.C.M. Credit Management vooral op kredietverzekeringen en wat daarmee samenhangt. Zijn jarenlange ervaring op dit gebied heeft hij opgedaan bij Atradius en de Rabobank. Visser is nu bezig met het opzetten van de interne organisatie. De vergunning is aangevraagd en wordt half november verwacht.

 

Crystal Clear Financing (Delft)

 

Manuel Dionisio (26) heeft in de horeca en detailhandel gewerkt en heeft met Crystal Clear Financing de overstap naar de verzekeringsbranche gemaakt. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer bij AEP Finance en volgt hij aanvullende cursussen. Hij wil ruim een jaar als freelancer werken voor hij een eigen vergunning aanvraagt.

 

Quality4You Financiële Diensten (Barendrecht)

 

De 45-jarige Rob van Rijswijk is nu directeur FPC Nederland. Met zijn nieuwe bedrijf richt hij zich op persoonlijke financiële planning. Van Rijswijk start in februari met een kleine portefeuille van zo’n honderd relaties en gaat een samenwerking aan met EBC Nederland. De vergunning moet nog worden aangevraagd.

 

Reageer op dit artikel