nieuws

De Goudse biedt bakkers verzuimpakket

Archief

De Goudse heeft in samenwerking met Beon-Risk en arbodienst ArboContent het NBOV Verzuimpakket voor de bakkerijbranche ontwikkeld.

 

Brancheorganisatie NBOV (Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging) behartigt de collectieve en individuele belangen van ambachtelijke bakkers.

 

Alle activiteiten die in het kader van verzuimbegeleiding en de Wet Verbetering Poortwachter moeten plaatsvinden, zijn geïntegreerd in één pakket. De verzuimoplossing is vooral gericht op preventie en werkhervatting.

 

De Goudse stelt dat het NBOV VerzuimPakket zich onderscheidt van de gebruikelijke verzuimoplossingen. Zo is het dekkingspercentage voor de loondoorbetaling in overeenstemming met de cao Bakkersbedrijf. De dekking is mogelijk tot een eindleeftijd van 70 jaar. De ondernemer kan zelf worden meeverzekerd op de verzuimpolis, onder dezelfde voorwaarden als de werknemers. Er wordt 20% korting verleend op het pakket van arbodienst ArboContent.

 

"Overigens is deze mantel toegankelijk voor alle intermediairs waarmee De Goudse samenwerkt", aldus een woordvoerder.

 

Reageer op dit artikel