nieuws

Offertevolmacht ING voor Welke

Archief

Welke Financiële Diensten verkrijgt een offertevolmacht van ING Hypotheken.

 

Bij de introductie van de nieuwe ING, waarin Postbank zal opgaan, krijgt het met Welke samenwerkende intermediair toegang tot alle hypotheekproducten uit het ING-assortiment, zo heeft de Hoornse dienstverlener bekendgemaakt.

 

  &nbspING-onderdeel Postbank is sinds 2004 zakenpartner van Welke. De samenwerking functioneert op basis van een offertevolmacht. "In 2009 start ING met het nieuwe productassortiment, waarin het beste van Postbank en ING is gecombineerd", licht Cor Zwaan, directielid van Welke toe:

 

  &nbspWelke trekt deze maand weer het land in om intermediairs te informeren over actualiteiten. . Tijdens deze bijeenkomsten informeert Welke in samenwerking met ING het intermediair onder andere over de ING,de producten en de offertevolmacht.

 

Reageer op dit artikel