nieuws

Intratuin sluit verzuimmantel met De Goudse en Arboned

Archief

Arboned in samenwerking met het assurantiekantoor Westra Hoekzema Adviesgroep

De verzuimbegeleiding staat centraal, maar de Intratuin-vestigingen kunnen naar behoefte aanvullende verzekeringsproducten sluiten. Vestigingen die nog geen behoefte hebben aan verzekeringen, kunnen wel gebruikmaken van de dienstverlening van Arboned. Binnen de mantel kan ook gebruik gemaakt worden van het Programma Eigenrisicodragers WGA. De verzuimmantel geldt voor in totaal 58 vestigingen waarvan 55 Intratuin-vestigingen en omvat 3.000 medewerkers. Foto v.l.n.r.: Frank van de Klashorst (Westra Hoekzema), Arjen Karelse (Westra Hoekzema), Roel Visser (Intratuin), Bernardo Walta (De Goudse) en Henny Versteeg (De Goudse).

Reageer op dit artikel