nieuws

Duthler vertrekt bij De Goudse

Archief

Henk Duthler vertrekt per 1 februari bij De Goudse. Hij gaat zijn activiteiten als zelfstandig consultant verder uitbouwen.

Duthler vertrekt bij De Goudse

Duthler werkt sinds begin vorig jaar bij De Goudse, eerst als directeur Intermediair en sinds 1 januari van dit jaar (voor 50%) als directeur Allianties en Strategische projecten. "Mijn vertrek bij De Goudse geeft me meer vrijheid om als consultant voor verzekeraars te gaan werken, anders zit je met tegenstrijdige belangen", aldus Duthler, tevens voorzitter van financieel-plannersvereniging FFP. Hij blijft voor De Goudse wel commissaris bij Van Lanschot Chabot.
Voor Duthler wordt geen vervanger gezocht. "In verband met de kostenbesparingen is een aantal projecten stilgelegd en mijn overige taken worden elders in de organisatie belegd."

Reageer op dit artikel