nieuws

DSW steekt draak met collectiviteiten

Archief

De Schiedamse verzekeraar DSW steekt in dagbladen paginagroot de draak met de ‘collectiviteitenkolder’ in de zorgverzekering. Tevens wordt een sneer uitgedeeld richting het premiekorting biedende initiatief ‘donorpolis’.

DSW steekt draak met collectiviteiten

DSW 'onthult' in de advertentie de marketingtruc om de basispremie eerst hoger vast te stellen om vervolgens collectiviteitenkorting te geven als men lid is van de ANWB, FNV, Anbo, Eigen Huis, een sportbond of meespeelt in de Staatsloterij.
"Bij DSW krijgt u een lage premie als u: door uw neus kunt fluiten, met uw vingers kunt knakken, op uw handen kunt lopen en zelfs met uw duimen kunt draaien." Nee, sterker nog: "Kunt u niets van dit alles? Dan rekenen wij dat óók goed en krijgt u dezelfde lage premie."
In het ernaast geplaatste premieoverzicht van "voor iedereen toegankelijke zelfstandige zorgverzekeraars" staat DSW bovenaan met een jaarpremie van € 1.053 voor een natura/restitutiepolis.

Reageer op dit artikel