nieuws

Aanvraagmodule online van Defam

Archief

Kredietverlener Defam Financieringen, onderdeel van Fortis-dochter Alfam Consumer Finance, heeft een aanvraagapplicatie die het de tussenpersoon mogelijk maakt om online zijn aanvragen bij Defam in te dienen.

 

Deze webbased applicatie onder de naam Fast – dat staat voor Flexibel Aanvraag Systeem Tussenpersonen – kan bij het intermediair op kantoor worden gebruikt, maar ook thuis bij de klant. De online aanvraagmodule is niet alleen te gebruiken voor consumptief krediet maar kan ook gebruikt worden voor financiële lease. Bij goedkeuring van een aanvraag ontvangt de tussenpersoon een bevestiging en kan het contract ter plekke worden uitgedraaid. Met de introductie van Fast heeft Alfam de aanvraagapplicaties compleet. Eerder al introduceerden de zusterbedrijven Alpha Credit en Credivance respectievelijk de aanvraagmodules Anna en Diva voor de auto- en hypotheekpartijen.

 

Reageer op dit artikel