nieuws

Code Letselschade krijgt medische paragraaf

Archief

De Gedragscode Behandeling Letselschade zal worden uitgebreid met een medische paragraaf. De instelling van een projectgroep die deze klus moet gaan klaren, zal morgen worden aangekondigd tijdens een congres van het Nationaal Platform Personenschade (NPP).

Code Letselschade krijgt medische paragraaf

Het medische traject wordt door alle partijen gezien als een van de grootste knelpunten in het afwikkelingstraject bij letselschade. Voor dit project, dat in fases zal worden opgeleverd, is een periode van anderhalf jaar voorzien. Tijdens het in Rotterdam te houden congres, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het NPP, zal Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht, het voorzitterschap overnemen van Wim Deetman. Laatstgenoemde was sinds de oprichting voorzitter.
Overigens zal de naam van het NPP per 1 januari worden veranderd in ‘De Letselschade Raad’. Het begrip 'personenschade' blijkt nog immer veel vragen op te roepen bij letselschadeslachtoffers en hun omgeving.

Reageer op dit artikel