nieuws

ASR werkt aan nieuw levenassortiment

Archief

Het levenbedrijf van ASR, voorheen Fortis Verzekeringen, is met een omvangrijk project bezig. Centraal daarin staat een nieuw productassortiment, dat komend jaar op de markt zal worden gebracht.

Onder de naam 'Next Generation Life' wordt al maanden aan productvernieuwing gewerkt. Dat geldt voor alle levenlabels die onder ASR Nederland vallen: Ardanta, De Amersfoortse, Falcon Leven en ASR. Of de veranderingen ook gevolgen hebben voor de organisatie, is onduidelijk. ASR wil niets zeggen over status en inhoud van het project. Het plan van minister Bos (Financiën) om ASR Nederland binnen afzienbare termijn te gaan verkopen, zou geen invloed hebben op het project.
Met ICT-bedrijf EDS is een tienjarige overeenkomst gesloten voor het leveren van een administratieplatform voor de nieuwe producten. Komend jaar moeten de eerste resultaten zichtbaar worden in de vorm van "een innovatief nieuw product".

Reageer op dit artikel