nieuws

Nieuwe arbeidsmarktcampagne Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd Groep is gestart met een nieuwe arbeidsmarktcampagne, bedoeld om het bedrijf als werkgever meer bekendheid te geven en nieuw getalenteerd personeel aan te trekken.

Nieuwe arbeidsmarktcampagne Delta Lloyd

In de campagne met als thema 'In de lift bij Delta Lloyd Groep' komen verschillende loopbaanthema's aan bod, zoals opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en parttime werken.   De campagne biedt een kijkje in de gedachtenwereld van de medewerkers terwijl zij even in het 'niemandsland' van de lift staan. Die wordt gevisualiseerd in advertenties, een 'werken bij'-gedeelte op de website, banners en een interne actie met levensgrote afbeeldingen in de liften. Er zijn ook ansichtkaarten beschikbaar die door medewerkers gratis kunnen worden verzonden naar potentiële kandidaten binnen hun netwerk.

Reageer op dit artikel