nieuws

PE-modules KIFD ook via internet

Archief

Het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) gaat PE-modules via een interactief videoprogramma aanbieden.

Het PE-aanbod van KIFD wacht overigens nog op erkenning door het CDFD. De aanvraag hiervoor is begin april ingediend. De eerste 250 inschrijvers mogen onder bepaalde voorwaarden gratis deelnemen, aldus het KIFD.
Daarnaast lanceert het KIFD, dat onlangs van de Stichting Financiële Dienstverlening het label ‘kwaliteitsorganisatie’ ontving, een interactief videoprogramma, waarin alle PE-modules met uitzondering van volmacht worden aangeboden. De vorderingen van de deelnemers worden geregistreerd door een Learning Management Systeem.
Sinds kort heeft het KIFD ook een nieuwe site in de lucht die slechts één klein tikfoutje verschilt van de bekende Kifidsite, namelijk: www.kifd.nl.

Reageer op dit artikel