nieuws

Nieuwe internetverzekeraar is van Delta Lloyd

Archief

Nieuwe internetverzekeraar is van Delta Lloyd

De woensdagmiddag op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam door zanger Gordon onthulde nieuwe verzekeraar heet iZio en is eigendom van Delta Lloyd.

"Zeven verzekeringen voor de prijs van vier", was het marktmotto waarmee vorige week de nieuwsgierigheid werd geprikkeld. iZio profileert zich als de goedkoopste internetverzekeraar van Nederland. Hoe? "Door zorgvuldig samengestelde Basisbundels voorkomen we overlap tussen de verschillende verzekeringen. Daarnaast bieden we alleen de noodzakelijke dekkingen. Goed verzekerd, maar niet overdreven." Risicodragers van de iZio-polissen zijn de bestaande direct writers uit de Delta Lloyd Groep, te weten Ohra en Nationaal Spaarfonds.

Reageer op dit artikel