nieuws

Zwolsche: maximum no-claim op pleziervaartuigenpolis

Archief

Particulieren die bij Zwolsche Algemeene hun pleziervaartuig verzekeren, kunnen rekenen op de maximale no-claimkorting op hun premie.

Onder het motto ‘Zij zit goed!’ voert Zwolsche Algemeene tot het einde van dit vaarseizoen een themacampagne om de verkoop van haar pleziervaartuigenpolis te stimuleren.
Deze maand wordt tevens een speciale actie gehouden. In een brief aan circa 1.500 tussenpersonen biedt Zwolsche Algemeene de maximale premiekorting van 40% voor elke pleziervaartuigenpolis die vóór 1 juni wordt gesloten.
De verkoopactie wordt ondersteund door advertenties in de tijdschriften Waterkampioen en Watersportmagazine. De geretourneerde antwoordcoupons worden doorgesluisd naar het intermediair. De maatschappij garandeert het intermediair dat tijdens de actieperiode de offerte binnen acht werkuren in huis is. De klant krijgt voor zijn offerteaanvraag een gratis eurovlag.
Zwolsche Algemeene geeft maximale premiekorting om zo de verkoop van de pleziervaartuigenpolis te stimuleren.

Reageer op dit artikel