nieuws

Zwolsche biedt intermediair bouwpakket voor website

Archief

Zwolsche Algemeene heeft de dienstverlening aan het intermediair uitgebreid met de eendaagse training ‘ontwikkel je eigen website’.

Na het volgen van de training, die e 225 kost, is de website van de tussenpersoon in de lucht. Vooraf moet hij al wel wat werkzaamheden verricht hebben aan de hand van een toegestuurd (informatie)pakket.
Het bureau WebPower heeft een aantal modules ontwikkeld waarmee de tussenpersoon zijn eigen website ‘in elkaar’ zet. De standaardsite bestaat uit een welkomstpagina, uitleg over het bedrijf, informatie over de medewerkers, producten/diensten, laatste nieuws en contactinformatie.
De site is volgens de Zwolsche eenvoudig zelf te beheren en actueel te houden door middel van een “programmaatje”. Het intermediair moet het pakket ‘Business Plus website’ afnemen van het bureau WebPower. In dit pakket zit alles wat hij nodig heeft om op internet actief te kunnen zijn. De minimale licentieduur van het pakket is twaalf maanden. De tussenpersoon is e 400 per jaar kwijt voor het hosten van hun zelfgebouwde website.

Reageer op dit artikel