nieuws

Zwolsche Algemeene voert vernieuwde pakketverzekering

Archief

Zwolsche Algemeene heeft vlak voor de jaarwisseling een vernieuwde gezinspakketverzekering het licht doen zien. Dit ‘Verzekerd Wonen Pakket’ moet worden gezien als de opvolger van het in 1995 geïntroduceerde ‘Modulair Privé Pakket’.

Het nieuwe pakket bestaat uit de volgende verzekeringen: Woonhuis, Inboedel, Kostbaarheden (alleen in combinatie met inboedeldekking), Glas, Aansprakelijkheid, Verhaalsbijstand, Ongevallen en Rechtsbijstand.
Een nieuw element in de inboedelverzekering is, dat de klant voortaan kan kiezen tussen ‘extra uitgebreid’ en ‘alle van buiten komende onheilen’. Overigens voorziet het inboedeltarief in een premiekorting van 10% bij preventie (op grond van een ‘Borg’-certificaat of het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’).
De rubriek Rechtsbijstand kent nu vijf keuzemogelijkheden. De nieuwe, meest uitgebreide variant omvat ook dekking op het terrein van ‘Fiscaal en Vermogen’.
Alleen voor Glas, Aansprakelijkheid en Ongevallen voert Zwolsche losse polissen. De premies en de voorwaarden zijn gelijk aan de overeenkomstige rubrieken in de pakketverzekering.
De honorering voor het intermediair bestaat uit 25% doorlopende provisie. Bij vijfjarige contracten wordt 25% afsluitprovisie uitgekeerd.

Reageer op dit artikel