nieuws

Zwitserleven en Amersfoortse richten pijlen op pensioensparen

Archief

Zwitserleven en De Amersfoortse zijn de volgende in de rij levensverzekeraars die hun pijlen richten op pensioensparen.

De Amersfoortse heeft speciaal een nieuw product op de markt gebracht, de ‘Aanvullende Pensioenverzekering in Beleggingen’. De premies (minimaal e 25 per maand) kunnen in negen fondsen worden belegd, onder meer met inleggarantie in het Amersfoortse Mixfonds en met een garantierendement van 3% in het Amersfoortse Obligatiefonds.
Het intermediair heeft een actiepakket ontvangen met rekensoftware en marketingmateriaal. De Amersfoortse benadert onder meer bedrijven die bij de maatschappij al een collectief pensioencontract hebben lopen. Het intermediair krijgt van deze bedrijven een overzicht van de mogelijke bijspaarruimte per werknemer.
Zwitserleven
Zwitserleven heeft in Nieuwegein ongeveer 120 tussenpersonen bijgepraat tijdens het seminar ‘Pensioensparen: onderdeel van een integraal pensioenadvies?’. Tijdens het seminar werden twee nieuwe diensten gepresenteerd: Pensioen Support en Z-planner. Pensioen Support voorziet het intermediair van commerciële trainingen, pensioenkennis en adviesmiddelen. De Z-planner is een pensioenplanner voor werknemers, waarmee zij op de eigen pc thuis inzicht in hun pensioen kunnen krijgen en het effect van bijsparen kunnen berekenen.

Reageer op dit artikel