nieuws

Zustersite

Archief

Independer voor autopolissen. Robin Hood, het bedrijf achter vergelijkingssite Independer, is sinds kort actief met een site die zich speciaal op autoverzekeringen richt. De site www.snelverzekerd.nl kent weinig toeters en bellen en biedt de bezoeker de mogelijkheid snel autoverzekeringen te vergelijken en aan te vragen. Directeur Ruud Martens, voorheen marketingdirecteur bij Independer: “Dit betekent niet dat Independer geen autoverzekeringen meer aanbiedt. Independer bereikt klanten die belang hechten aan een gedegen begeleiding van het proces van vergelijk tot polis. Snelverzekerd.nl richt zich op de groep consumenten die weten wat ze willen en daarom zelf snel een goedkope verzekering voor hun auto willen regelen.”

Voor de gegevens wordt gebruik gemaakt van de database van Independer dat ook de offertes verstrekt. Klanten die een verzekering sluiten via Snelverzekerd.nl krijgen zes weken na de eerste premiebetaling een bedrag van e 10 op hun rekening gestort.

Reageer op dit artikel