nieuws

Zurich in zee met NIB Capital

Archief

Zurich is op het gebied van (woning)hypotheken een samenwerking aangegaan met NIB Capital.

De overeenkomst met de geldverstrekker werd onlangs gesloten. De officiële introductie zal in de tweede helft van deze maand plaatsvinden via de volle NIB Capital-dochter Muzen Hypotheken.
Het hypotheekarrangement omvat twee rentetarieflijnen die kunnen worden gekoppeld aan het Mega Woonplan (lenen, sparen en beleggen) en Mega Spaarplan (beleggingshypotheek) van Zurich: de Invest Basis Hypotheek en de Invest Hypotheek. Beide producten hebben ruimere acceptatienormen (tot maximaal 125% van de executiewaarde) en gunstiger rentetarieven in vergelijking met ons bestaande productenaanbod”, zegt een woordvoerder van de maatschappij.
Zurich voert ook het hypotheekarrangement Woonnext in samenwerking met het Bouwfonds. “Het nieuwe arrangement is complementair daaraan en biedt het intermediair meer flexibiliteit in hun adviespraktijk”, aldus Zurich.
De samenwerkingsovereenkomst wordt getekend door (v.l.n.r.) Jeroen Looman (NIB Capital), Peter van Geijtenbeek (Zurich), Cor Zwaan (Zurich) en Antoine Dijkstra (NIB Capital).

Reageer op dit artikel