nieuws

Ziektkostenactie Delta Lloyd werkt ‘adrenalineverhogend’

Archief

Onder de noemer ‘Adrenalinc’ heeft Delta Lloyd een opmerkelijk incentive-spel gelanceerd waarmee het intermediair dat ziektekostenverzekeringen sluit, ‘adrenalineverhogende’ prijzen kan winnen.

Voor het spel dat in de vorm is gegoten van een carrière bij het fictieve bedrijf Adrenalinc (het is de bedoeling een steeds hogere functie te verwerven) worden punten verkregen bij het sluiten van ziektekostenverzekeringen van Delta Lloyd. Hierbij tellen niet alleen de hoofdverzekeringen mee, maar ook de aanvullende (ziekenfonds)verzekeringen. Het aantal punten is afhankelijk van het type polis.
Gedurende de gehele ‘carriéreloop’ kunnen prijzen worden gewonnen. Opmerkelijk is dat hierbij niet alleen het aantal punten (op basis van de gesloten polissen) telt, maar ook de resultaten in het spel. Zo kan een kennisquiz worden gespeeld met als prijs een parachutesprong (vrije val, gevolgd door een cameraman). Ook maakt elke deelnemer kans om (tijdens een zestiendaagse reis in Zuid-Afrika) in een onderwaterkooi tussen haaien te zwemmen. De andere prijzen zijn ballonvaren, off-roadracen in de wildernis, en een vakantie met vele spannende activiteiten zoals rafting en bungeejumpen. Ook kan ieder deelnemer meedingen naar de eindprijs: een dagje handelen op de beurs. De winnaar moet # 5.000 beleggen, aan het eind van de dag verkopen, en mag de winst houden.
Het spel wordt gespeeld via de website www.adrenalinc.nl. Opmerkelijk is Adrenalinc individueel wordt gespeeld: niet het assurantiekantoor speelt mee, maar de medewerkers. Dat kan eventueel competitie opleveren tussen bepaalde medewerkers.
Adrenalinc is afgelopen woensdag van start gegaan en loopt door tot eind januari. “Het is niet zomaar een beloningsactie”, vindt woordvoerder Peter Bodes. “Wie meedoet, is daar de komende drie maanden intensief mee bezig.”
Delta Lloyd stuurt het intermediair naar de haaien.

Reageer op dit artikel