nieuws

Zalm gastspreker op congres NVA

Archief

Minister Gerrit Zalm (Financiën) is donderdag 19 februari de belangrijkste gastspreker op het NVA-congres in Nieuwegein.

Het thema van het congres luidt dit jaar: ‘Valt er nog wat te ondernemen?’ Naast Zalm zijn ook Fortis-topman Anton van Rossum, Joep Bolweg (Berenschot HRM) en Paul Carty, voorzitter van het EU-Standing Committee van Bipar uitgenodigd. Dagvoorzitter is voormalig Groen Links-Kamerlid Paul Rosenmöller.
Tijdens het congres komen enkele actuele onderwerpen aan de orde, waaronder de Wet Financiële Dienstverlening (WFD), het uitkleden van de vut-regeling, prepensioen en arbeidsongeschiktheidsregelingen en de wijzigingen in pensioen- en ziektekostenstelsels. Verder vragen nieuwe regels voor de informatie-uitwisseling om ingrijpende aanpassingen van administraties en systemen.
Het congres begint om 10.00 uur. Toegangskaarten kosten e 75. Meer informatie: tel. 025-62.81.67.

Reageer op dit artikel