nieuws

Woudsend lanceert Personeel Visie Plan

Archief

Woudsend heeft het Personeel Visie Plan aan het intermediair gepresenteerd. Het pakket combineert medische verzekeringen en verzuimfaciliteiten met een pensioenvoorziening.

Woudsend beschikt sinds juli over het Personeel Visie Plan, maar timmerde daar tot nu toe nog niet mee aan de weg. Het nieuwe pakket is een uitbreiding van het Collectief Zorg Plan dat de volgende verzekeringen omvat: ziektekosten (Zorg Comfort Collectief en aanvullende verzekeringen), ziekteverzuim (conventioneel en stoploss), Pemba (Opvang Polis en Balans Polis), WAO-Opvang Polis en collectieve aov. Ook behoort tot het pakket de nabestaandenvoorziening Collectief ANW-aanvullende verzekering.
Het pakket is uitgebreid met bestaande mogelijkheden voor preventie (zoals verzuimbeleid, werkplekonderzoek en -aanpassing, periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek en cursussen), interventie (zoals werkplekaanpassingen, bedrijfsfysiotherapie, rug- en andere trainingen), en reïntegratie via arbodiensten. Voorts is het pakket uitgebreid met de eveneens bestaande pensioenvoorziening Pensioen Plan MKB.
Ook Stad Rotterdam (dat net als Woudsend tot Fortis ASR behoort) heeft het Collectief Zorg Plan uitgebreid. Het pakket, waarin geen pensioenvoorziening is opgenomen, wordt aangeboden onder de naam Gezond Bedrijfs Plan.

Reageer op dit artikel