nieuws

Workshops EB bij Nibe-SVV

Archief

Nibe-SVV organiseert een serie van drie bij elkaar horende workshops rond het thema employee-benefits.

De workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het formuleren en toepassen van EB-strategieën of het adviseren hierover. Dit kunnen EB-adviseurs zijn, EB-marketeers of bijvoorbeeld accountmanagers van banken en verzekeraars en assurantieadviseurs.
Centraal in de workshop staat de praktische toepassing van EB-concepten en de betekenis daarvan voor de eigen bedrijfsorganisaties. Doel van de workshop is het verkrijgen en vergroten van kennis over employee- en employers-benefits en de toepassing daarvan in de praktijk. Verder wordt aandacht besteed aan het bepalen van de bedrijfsmatige consequenties van de EB-concepten en het vastleggen in een praktisch businessplan.
De workshops worden gehouden op zaterdagen (9.30-16.30 uur) en maandagen (13.00-20.00 uur). De eerste workshop start op zaterdag 27 april. Kosten bedragen e 895. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. @PLI = Voor meer informatie: Wil Lucieer, tel. 020-520.86.30 of e-mail: w.lucieer@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel