nieuws

Winvest Financiële Diensten failliet

Archief

Tussenpersoon Winvest Financiële Diensten (Eemnes) is failliet verklaard.

Oorzaak van het faillissement is volgens curator Hajo Coumou gelegen in de fiscale wetswijzigingen. “Het kantoor deed vooral in levensverzekeringen. De bekende terugboekingen op reeds verstrekte provisies heeft ze wel genekt.”
Het faillissement is aangevraagd door directeur Hans Alberts, die het kantoor samen met zijn dochter Barbara runt. In september had Alberts ook al te maken met een faillissement. Toen werd de besloten vennootschap Conherente Adviesgroep (Almere) failliet verklaard. Alberts zei toen dat bij dit bedrijf niet aan assurantiebemiddeling werd gedaan, maar dat het een “adressengenerator had moeten worden”.
De curator wil de huidige portefeuille met 1.600 adressen zo snel mogelijk verkopen. De vijf medewerkers van het bedrijf zijn ontslagen.

Reageer op dit artikel