nieuws

Wie is de tussenpersoon van Xander de Buisonjé?

Archief

Wie is de tussenpersoon van Xander de Buisonjé?

Postbank is in alle media zeer actief met haar hypotheekreclames. Daarin wordt één van de rollen gespeeld door popzanger Xander de Buisonjé. In één van de recente radioreclames gaat het eerst over de objectiviteit van de hypotheekadviseurs van de Postbank. Vervolgens wordt gesuggereerd dat de potentiële klant zich ook kan wenden tot een onafhankelijke tussenpersoon. Uiteindelijk wordt aan Xander de vraag gesteld: “Heb jij een beetje leuke tussenpersoon?” Xander antwoordt, met een hoorbaar dubbele bodem in zijn stem: “Ik heb een héle leuke tussenpersoon”.
Wij van Jus d’Assurance achterhalen graag de identiteit, want we hebben graag leuke tussenpersonen in deze kolommen. Tips zijn welkom op redactie@amweb.nl, t.a.v. Jus d’Assurance.
Leuk imago
Leuke tussenpersonen bestaan in elk geval niet in de ogen van Youp van ’t Hek. Het werk van een ‘verzekeringsagent’ is volgens hem buitengewoon saai.
De cabaretier was onlangs te gast in het Radio 1-programma Kunststof en vertelde tijdens het gesprek over een periode die hij in Parijs doorbracht. Hij wilde daar naar eigen zeggen indruk maken op zijn vriendin Debbie Petter. “Daarom wilde ik cabaretier worden. Want je kan toch veel beter zeggen dat je cabaretier bent, dan verzekeringsagent.”
Over imago gesproken? Binnen de wereld van cryptogrammenliefhebbers mag de wekelijkse puzzel in Vrij Nederland zich in een grote populariteit verheugen. In een recente aflevering werd een ander woord gezocht voor ‘schadeafdeling’ De oplossing voor de (uiteraard cryptische) omschrijving van een schadeafdeling bleek te zijn: terreurgroep.
Xander kent een hele leuke tussenpersoon.
Fortis bridget het best
Op de laatste zaterdag van januari is traditiegetrouw het Assurantie Bridge Toernooi gehouden. Voor deze 22e editie hadden zich 172 bridgers (86 paren) ingeschreven.
De sterkste delegatie in de bekerwedstrijd was dit jaar afkomstig van Fortis. Voor dit succes tekenden de paren De Groot en Hegenbarth, Loeven en Marquinie en Keuper en Oude Nijhuis. Op de tweede plaats eindigde Centraal Beheer Achmea en als derde kwam Nationale-Nederlanden uit de bus.
Los van de bekerwedstrijd wordt in dit toernooi een parenwedstrijd gehouden. Deze werd gewonnen door het duo Van Oosterom-Wuister (RVS) met een score van 68,44%, tweede werd De Bruin-Ruijgrok (Delta Lloyd) met 65,37% en derde Van Dijk-De Jong (Winterthur) 63,62%.
Brigden in het fraaie NN-kantoor in Rotterdam.
Voor één dag een Amev-prinses
“Heb je een wens? Ga naar www.amev.nl.” Die boodschap zette Amev eind vorig jaar op diverse abri’s. Een paar honderd mensen reageerden en Amev selecteerde daaruit de wens van Anita Tazelaar uit Duiven: “Als klein kind ben ik veel ziek geweest. Als ik ziek thuis was, droomde ik er altijd van hoe het zou zijn om een echte prinses te zijn die veel feesten en bals organiseerde. Nu ben ik volwassen, en ik ben helaas nog steeds regelmatig ziek. Nog steeds vind ik het leuk om te fantaseren hoe het zou zijn om op die mooie muziek, en in zo’n prachtige jurk over de vloer van een grote balzaal te zwieren”.
Amev liet Anita in een stretch-limousine ophalen en samen met haar moeder en zus van een uitgebreid ontbijtbuffet op vier wielen genieten. Gekleed in een prinsessenjurk ging Anita uiteindelijk naar Kasteel Ophemert, waar zij in de ‘Heerenkamer’ van een dansleraar leerde de wals te dansen.
Amev heeft voor elke wens vijf euro gedoneerd aan de Doe-Een-Wens-Stichting, die wensen vervult van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geschonken bedrag was in totaal e 5.000.
Anita Tazelaar was dankzij Amev voor één dag een prinses.
Vitesse klopt FC Volendam
In de Holland Casino-eredivisie heeft Vitesse een nederlaag toegebracht aan FC Volendam. Althans, in de onderhandelingen met sponsors dan. Afab Geldservice, actief in hypotheken en vooral consumptief krediet, wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de Arnhemse club. Nu prijkt de naam Afab nog op de shirts van ‘het andere Oranje’. Afab en Vitesse hebben een overeenkomst getekend voor drie seizoenen.
Vitesse-trainer Edward Sturing (links) en speler Tim Cornelisse zijn wel blij met het nieuwe Afab-shirt van Vitesse, dat Afab-directeur Maasbert Schouten (rechts) hen toont.
Belgische detectives verenigen zich
Sinds een jaar is in België een heuse belangenorganisatie voor verzekeringsdetectives actief. De organisatie is bekend onder de afkorting BVVD, wat staat voor: Beroepsvereniging van verzekeringsdectectives. De BVVD – niet te verwarren met de voormalige BVD in ons land – mag zich verheugen in meer dan driehonderd leden, zijnde experts en detectives in dienst van verzekeraars en zelfstandige privé-detectives die hoofdzakelijk opdrachten uitvoeren van verzekeraars.
De BVVD (Apba op z’n Waals) wil de gemeenschappelijke belangen van haar leden verdedigen richting rijksoverheid. Verder zal de belangenorganisatie opleidingen en opfrissingcursussen voor haar leden verzorgen en onderzoeken en activiteiten houden met het oog op (nieuwe) wetgeving voor het verzamelen van documenten en inlichtingen. Via de website (www.bvvd.be) wil de vereniging haar leden ook betrekken bij een aantal discussiepunten. Gezien de magere reacties sinds maart vorig jaar – zegge en schrijve drie – laat de betrokkenheid van de leden nog te wensen over.
De BVVD waakt over haar leden …en zij over u.

Reageer op dit artikel