nieuws

Wettenbundel Nibe-SVV binnen week uitverkocht

Archief

Cursisten van de Assurantie B-opleiding die twee weken voor het examen van 22 januari de wettenbundel van Nibe-SVV wilden bestellen, hadden pech. De bundel, waarvan er 2.500 gedrukt zijn, is uitverkocht.

De gebonden wettenbundel van Nibe-SVV is op dit moment de enige wettenbundel die door de SEA goedgekeurd is voor gebruik op het examen.
“Begin december hebben we aangekondigd dat de bundel eind december beschikbaar zou zijn. De bestellingen kwamen druppelsgewijs binnen. We maakten ons zelfs zorgen dat er zo weinig belangstelling voor was”, vertelt woordvoerder Dik van Velzen van Nibe-SVV
“Zo’n tweeënhalve week voor het B-examen begon het echter storm te lopen en waren we binnen een week door de bundels heen. Er is gekeken of op korte termijn een herdruk mogelijk was, maar dan hadden we het toch niet meer op tijd bij de examenkandidaten kunnen krijgen. Dus ja, we hebben inderdaad een aantal cursisten moeten teleurstellen”, aldus Van Velzen.
Bestelwijzen
De ‘Wettenbundel verzekeringen 2001-2002: voor cursist en praktijkman’ (ISBN 90 5516 171 3) kost e 20 (excl. verzendkosten) en is te bestellen bij Boom distributiecentrum (tel. 0522-23.75.55), via de website www.nibesvv.nl of via de boekhandel.

Reageer op dit artikel