nieuws

Westland/Utrecht heeft ook hybride hypotheek

Archief

Westland/Utrecht heeft de Balanced Life Hypotheek toegevoegd aan het assortiment. De hybride hypotheek is bij het intermediair met een taartenactie geïntroduceerd.

De klant kan met de aan de aflossingsvrije hypotheek gekoppelde levensverzekering kiezen voor beleggen in zes fondsen, variërend van het defensieve Garant Fonds tot het risicovolle IT Fonds. Daarnaast kan (een deel van) de premie worden gestort in het ‘Hypotheekrente Fonds’, waarmee wordt gespaard tegen een rente die gelijk is aan de hypotheekrente.
Eenmaal per jaar kan zonder administratiekosten worden geswitcht; switchen van of naar het Hypotheekrente Fonds is alleen gratis als het moment samenvalt met een renteherziening.
Ter introductie van de hypotheek ontvangen klanten tot eind dit jaar een rentekorting van 0,2%. Tussenpersonen krijgen een dinerbon voor elke geaccepteerde offerte. De waarde van de bon is afhankelijk van de grootte van de lening.
Het intermediair kon voor de introductie van de Balanced Life Hypotheek via de site van Westland/Utrecht een taart bestellen waarbij zelf een aantal smaken kon worden gecombineerd, verwijzend naar de opzet van de hypotheek.
Op de site van Westland/Utrecht kon het intermediair, net als bij de nieuwe hypotheek, zelf een taart samenstellen uit verschillende smaken.

Reageer op dit artikel