nieuws

Werknemers kunnen online collectieve Ohra-polis sluiten

Archief

Werknemers voor wie de werkgever het ZorgBewustPlan heeft gesloten, kunnen zelf via een speciale website hun ziektekostenpakket samenstellen. “Een noviteit”, aldus Ohra.

Werkgevers die bij Ohra het collectieve ziektekostenproduct ZorgBewustPlan hebben gesloten, krijgen een toegangscode voor de speciale website www.ohra.nl/zakelijk. Met die toegangscode kunnen de werknemers online hun verzekeringspakket sluiten. De noviteit, die 2 december ingaat, is het onderwerp van de najaarscampagne van Ohra. De slogan luidt: ‘Doe het lekker zelf’.
Het ZorgBewustPlan voor Bedrijven is bedoeld voor de mkb-sector; om te voorkomen dat kleine werkgevers worden geconfronteerd met grote premiestijgingen worden de contracten op een gezamenlijk resultaat beoordeeld. De keuzevrijheid is mogelijk, doordat Ohra de premie niet vooraf vastlegt.
Het ZorgBewustPlan voor Bedrijven kan worden gesloten vanaf vijf polissen. De verzekering moet gelden voor alle particuliere verzekerden van de werkgever.
Werknemers kunnen bij het ZorgBewustPlan kiezen uit drie varianten (Basis, Plus en Totaal) en voor eigen-risicobedragen van e 112, e 272, e 544, e 1.088 en voor geen eigen risico. Er zijn vijf aanvullende tandartsendekkingen mogelijk, ieder met 100%-vergoeding tot een maximum van: e230, e 350, e 475, e 950 en e 1.900. Verder is een klassedekking mogelijk.

Reageer op dit artikel