nieuws

Wellowell breidt verwijsfunctie uit

Archief

Met ingang van 1 juli kunnen consumenten op de site van virtueel tussenpersoon Wellowell (NN) hun gegevens invullen en aangeven waar de gewenste verzekering aan moet voldoen. Vervolgens kan de bezoeker deze gegevens elektronisch versturen naar een zelfgekozen tussenpersoon.

De bezoeker wordt gevraagd zijn telefoonnummer of e-mailadres te verstrekken, zodat het intermediair contact kan opnemen. Op basis van de ingevulde gegevens en de opgegeven plaatsnaam en postcode, stelt Wellowell een lijst samen van intermediairs die in aanmerking komen. De bezoeker selecteert vervolgens zelf het intermediair dat zijn voorkeur geniet en geeft aan welke gegevens mogen worden doorgestuurd. Verder kan de bezoeker alle informatie meesturen die hij al eerder bij Wellowell heeft ingevoerd.
Tot op heden bracht Wellowell geen kosten in rekening voor het doorverwijzen naar het intermediair. Dit verandert met het in werking treden van deze nieuwe verwijsfunctie. Het bedrag is afhankelijk van het type product waarvoor de klant zich laat doorverwijzen. Vanaf 1 juli zal ook het al eerder aangekondigde jaarlijkse abonnementsgeld van f 550 in rekening gebracht worden aan het intermediair.

Reageer op dit artikel